۱۳۹۱ اردیبهشت ۲۹, جمعه

یک پیشنهاد بنیادی به شاهزاده رضا پهلوی

 این پیشنهاد برای برداشتن یک مانع اساسی در راه شکل گیری یک شورای  اپوزیسیون برانداز و حافظ منافع مردم ایران در خارج ارائه میشود.
 خلاصه پیشنهاد به ایشان اینست که ایشان فعلا برای مدت زمانی که ج.ا براندازی میشود و تا حداقل 4 سال پس از برانداخته شدن ج.ا، سوگند و ادعای پادشاهی خود را مسکوت بگذارند و بعد از 4 سال که ما یک دوره جمهوری دمکرات را پس از براندازی ج.ا تجربه کردیم  انگاه خواستار برگزاری ان رفراندومی را که میخواهند برای تعیین نوع حکومت (پادشاهی یا جمهوری) شوند.
 این پیشنهاد به خودی خود یک پیشنهاد واقعا منطقی میباشد زیرا: مردم ایران در انفلاب 57 خواستار رسیدن به  جمهوری دمکراتیک بودند. حالا با خواست انگلستان وامریکا و از بخت بد ما یک عده اخوند ارتجاعی  ویک عده از شهروندان گدا گشنه و اراذل و اوباش که خوی دیکتاتوریشان بدتر از دیکتاتوری محمد رضا شاه بود، انقلاب مردم را با زور اسلحه وجنایت های هولناک ربودند و ما را به  روزگار سیاه کنونی کشاندند. اما این دلیل نمیشود که مردم خواستار بازگشت به حکوت پادشاهی باشند. مگر اینکه تصور کنیم که ما مردم اینقدر نادان هستیم که فکر میکنیم بجز حکومت پادشاهی وجمهوری اسلامی ولایت فقیهی نوع دیگری از حکومت وجود ندارد. بنابراین اگر فرض را بر این بگیریم که ایشان بلافاصله پس از براندازی ج.ا بیایند وحتی یک رفراندم کاملا بدون تقلب را برگزار کنند و در ان هم نظام پادشاهی واقعا از سوی مردم گزیده شود، باز هم متاسفانه همان سوء استفاده ای میشود که اخوند ها از جو موجود بعد از انقلاب کرده و ان رفراندوم را برگزار کردند و مردم با نا اگاهی یک رایی دادند و سریعا پشیمان شدند.
 بنابر این اگر ایشان واقعا به فکر ازادی ایران میباشند با قبول پیشنهاد بالا دو تاثیر بسیار مثبت روی وضعیت موجود میگذارند. اولا: رفراندوم اینگونه بعد از حداقل 4 سال، رفراندوم معتبری خواهد بود زیرا انگاه واقعا همه مردم ایران یک حکومت جمهوری دمکراتیک را هم دیده اند و لمس کرده اند و میتوانند اگاهانه تصمیم بگیرند که ایا نظام پادشاهی را بیشتر از جمهوری میخواهند یا نه.  دوما: تا مقدار زیادی کار تشکیل یک اپوزیسیون در خارج را ساده تر میکند زیرا: اولا طرفداران پادشاهی در خارج از کشور که انصافا حداکثر 10% ( ما برای اثبات این درصد، موافقیم که یک نظرسنجی علمی به وسیله موسسات معتبر نظرسنجی از ایرانیان مقیم خارج در این مورد انجام شود) از ایرانیان مقیم خارج را تشکیل میدهند و اما رسانه های زیادی را در اختیار دارند میتوانند انرژیشان را روی تشکیل یک شورای صرفا ملی صرف کنند که البته ایشان هم به عنوان یک ایرانی میهن پرست میتوانند در این شورا عضو شوند. ایشان حتما توجه کرده اند که هر قدمی که ایشان برمیدارند مثلا شکایت علیه خامنه ای  که بسیار هم  اقدامات درستی هستند، با پشتیبانی بسیار کم بقیه  اپوزیسیون و ایرانیان مقیم خارج مواجه میشود. دلیل ان هم میتواند این باشد که بقیه اپوزیسیون و اکثریت ایرانیان خواهان نظام پادشاهی دوباره نیستند و میدانند که حمایت از اقدامات ایشان میتواند تلقی بر تایید نظام پادشاهی برای اینده ایران بشود. بنابراین وجود ایشان با باقی ماندن بر ادعای پادشاهی یک حالت دافعه ایجاد میکند که حتی نیت و اقدام خوب ایشان را هم  تحت الشعاع خود قرار میدهد.
 اگر واقعا ایشان این پیشنهاد راسریعا بپذیرند میتوان گفت یک کار تاریخی بزرگ  کرده اند زیرا کمترین اثر ان این میباشد که بقیه اپوزیسیون روش ایشان را سرمشق خود قرار بدهند و سریعا به جای پرداختن به اختلافات و ادعاهای خود،  برای دادن صدا و چهره ای به خواست مردم ایران شورای نمایندگان واقعی مردم ایران را هر چه زودتر تشکیل بدهند.
 در پایان پیشنهاد دیگری برای زمینه اقدامات بعدی ایشان به ایشان ارائه میکنیم از این قرار: با توجه به اینکه پدر ایشان با سیاستمداران اسرائیل روابط خوبی داشته است و ایشان هم به اعتبار پدرشان در اسرائیل شاید موثرترین و شناخته ترین چهره ایرانی میباشند، ایشان باید تلاش شبانه روزی خود را روی استفاده از این اعتبار، برای تاثیر گذاشتن روی سیاستمداران وافکار عمومی اسرائیل بگذارند و بکوشند که سیاست فعلی اسرائیل را 180 درجه چرخانده و از سیاست حمله به تاسیسات اتمی به جهت حمایت موثر اسرائیل و لابی اسرائیل در امریکا از تغییر هر چه سریعتر رژیم در ایران سوق دهند. با حضورشان در مدیای امریکا واسرائیل و ملاقات هایشان با لابی اسرائیل و سیاستمداران اسرائیلی.

۱۳۹۱ اردیبهشت ۲۴, یکشنبه

چه کسانی حق دارند شورای نمایندگان قانونی ایران در خارج را تشکیل دهند؟

 ما میدانیم که هدف وظیفه این شورا در وهله نخست باید حفظ منافع مردم ایران در همه زمینه ها باشد. الویت های بعدی هم اقدام در همه زمینه ها ومهیا کردن شرایط برای براندازی جمهوری اسلامی میباشد تا مردم بتوانند با کمترین تلفات و با اطمینان از اینکه اقداماتشان با پشتیبانی موثر و منتهی به پیروزی حتمی مواجه خواهد شد، اقدام به براندازی ج.ا بکنند.
 بدیهی است که این شورا هر چه فراگیرتر و بزرگتر باشد قدرتمند تر خواهد بود. اما بزرگی وفراگیری نه به هر قیمتی. گروه ها واحزاب وافرادی که میتوانند این شورا را تشکیل دهند در وهله اول باید ملی گرا بوده ومنافع ایران برایشان بیشترین اهمیت را داشته باشد. دوم باید خواهان نابودی و براندازی کامل جمهوری اسلامی باشند. این موضوع هم امری بدیهی است که احزاب وافراد تشکیل دهنده این شورا باید سکولار باشند. اما در ابتدا نباید اقرار به سکولار بودن شرط لازم برای ورود به این شورا باشد. هر گروه و حزبی دارای هر «ایسم» وهر ایدئولوژی و کیش ومرامی میتواند به شرطی که رای مردم را داشته باشد در این شورا وارد شود. اما همه این گروه ها باید ایدئولوژی و طرح و برنامه خود برای اینده ایران را در اولویت دوم قرار دهند. در چنینن شورایی اولین و دشوارترین وظیفه  کار و تلاش برای حفظ منافع ملت ایران و طرح وبرنامه ریزی برای براندازی ج.ا میباشد.
 واما تکلیف اصلاح طلبان چه میشود. البته فقط ان  دسته از انها که از ج.ا کاملا بریده اند و خواهان براندازی ج.ا هستند در اینجا برای ما مطرح میشوند. چون این اصلاح طلبان پیشین از نمونه اقای سازگارا و سید مجتبی واحدی به دلیل انکه در ایران بوده اند و متاسفانه مردم درون ایران هم بیشتر یک چنین کسانی را به عنوان چهره سیاسی میشناسند، باید به انها هم اجازه شرکت در این شورا را داد. اما به چند شرط: اولا نه اینکه بخواهند یکباره همه کاره چنین شورایی بشوند و با ته مانده افکار مخربی مانند دشمنی با اسرائیل که از همان دوران فعالیتشان در ج.ا دارند وارد این شورا شده و خودکامگی و بی سیاستی ارث برده از دوران پیشین خود را در این شورا ادامه دهند. دوم اینکه بپذیرند که اگر فعلا در بین مردم رای یی دارند، بخشی از این رای شان بخاطر ان مزیت در ایران بودنشان است و بپذیرند که حد واندازه خود را در این شورا بشناسند و رعایت کنند.
 در پایان باید گفته شود که تکیه زیاد بر روی سکولار بودن بهای بیش از اندازه به ج.ا میدهد. مردم ایران پیش از انقلاب اسلامی سکولارترین مردم منطقه بوده اند و مسلما با تجربه 33 سال حکومت مخرب دینی بر ضد هر نوع حکومت دینی ای واکسینه شده اند. ما باید از این هراس داشته باشیم که پس از ج.ا  سردچار شکل های دیگری از حکومت های دیکتاتوری مانند دیکتاتوری سلطنتی و دیکتاتوری جمهوری استالینستی و صدام حسینی و بشاز اسدی نشویم.
 پس بیایید این شورا را اولا ملی بنامیم و دوما واقعا کارمان هم در ان فقط ملی و دمکراتیکی باشد و نه ایدئولوژیکی وفرصت طلبانه و خدعه امیز و با هدف به قدرت رسیدن خود و حزبمان. 


در همین زمینه:  ایرانیان درون مرزی چگونه میتوانند به هم میهنان برون مرزی شان وکالت انتخاباتی بدهند؟ .

۱۳۹۱ اردیبهشت ۲۲, جمعه

ایرانیان درون مرزی چگونه میتوانند به هم میهنان برون مرزی شان وکالت انتخاباتی بدهند؟

البته اگر ما فرض را بر این بگیریم که اکثریت قاطع مردم ساکن در ایران  خواهان سرنگونی جمهوری اسلامی هستند، دیگر شکی در این نیست که  انها از دیر زمانی حق نمایندگی بین المللی خود را به هم میهنان مقیم خارجشان باید داده باشند. زیرا منطق ایجاب میکند که اکنون که خود انها از حق هر گونه انتخابی در داخل کشور محرومند و منافع ملی شان مقدار زیادیش از دست رفته و بقیه اش هم در خطر حتمی از دست رفتن میباشد، که انها حقوق خود را تا از بین رفتن ج.ا برای دفاع، به هم میهنان مقیم خارجشان  واگذار کنند. زیرا انها حداقل این ازادی وامکان را دارند که با تشکیل یک شورای نمایندگان واقعی مردم ایران با رای ایراینان مقیم خارج که با داشتن نیابت و وکالت از هم میهنان داخل هر رای انها انگاه 20 رای وبیشتر و رای کلیه ایرانیان داخل وخارج محسوب میشود، از منافع ملی و حقوق بین المللی مردم ایران دفاع کرده و همچنین اقدامات لازم از هر جنبه ای را برای براندازی ج.ا، هم در زمینه سیاست بین المللی و هم در زمینه هماهنگی و رهبری قیام داخلی مردم انجام دهد.
 در عمل این واگذاری وکالت ونیابت انتخاباتی و نمایندگی بین المللی میتواند اینگونه انجام شود: از نظر تئوری راهکار خیلی ساده میباشد و تنها به کمی همت وپشتکار و سازماندهی لجستیکی احتیاج دارد.  مردم ایران میتوانند تنها با ارسال یک کپی از کارت ملی خود با نامه یا فکس و یا از طریق ایمیل به ادرس ها و شماره های فکس و ادرس های ایمیلی که از سوی یک سازمان در خارج از کشور اعلام میشود این نیابت و وکالت را به همیهنان خود در خارج واگذار کنند. باید توجه داشت که فقط فرستادن یک چنین کپی ای  کاملا کافی است زیرا از ابتدا مشخص شده که این کپی ها برای چه منظوری ارسال میشوند. سپس این سازمان ترتیب دهنده این برنامه در کشور های خارجی این کپی ها را به عنوان مدرک بایگانی کرده و شماره های این کارت های ملی را در کامپیوتر ذخیره میکند.
 برگزاری لجستیکی این برنامه در خارج: یک سازمان مثلا سکولارهای سبز در شهر های مختلف امریکا واروپا ادرسهای پستی و تعداد بسیار زیادی شماره فکس وادرس ایمیل اعلام میکند. فرض کنیم که اگر 20 میلیون ایرانی از درون ایران بخواهند که این کپی ها را  به این ادرس ها بفرستند وفرض کنیم 2000 دستگاه فکس هم شبانه روز اماده دریافت این کپی ها باشند، شاید بتوان گفت که در طی 1 ماه امکان دریافت تمامی این کپی ها وجود داشته باشد. از طریق پست وایمیل هم که ارسال همزمان همگی این کپی ها خیلی راحت تر امکان پذیر میباشد. خواندن و بایگانی و تایپ کردن شماره های این کپی ها در کامپیوتر هم اگر تعداد داوطلبان زیادی برای انجام این کار بیایند، کاری شدنی است.
 چالش بزرگ اما اینست که دولت اخوندی که پست را بطور کامل  زیر کنترل دارد و اینترنت را هم میتواند کاملا قطع کند و ارسال اینترنتی کپی ها را مانع شود و خط های تلفن و فاکس را هم میتواند تا حدودی زیر کنترل بگیرد، مسلما در راه ارسال این کپی ها مانع ایجاد خواهد کرد. اما اگر مردم ایران این موضوع را به چشم تنها راه نجات خود بنگرند، حتما راهکارهایی را پیدا خواهند کرد که این کپی ها را ارسال کنند. این موضوع اصلا میتواند یک حالت همبستگی در مردم ایجاد کند و مثلا ارسال کپی کارت ملی به خارج از کشور به یک وظیفه ملی برای اکثر مردم تبدیل شود.
 اما در هر صورت حکومت اخوندی در این ماجرا بازنده خواهد بود زیرا: اگر مردم مجدانه دنبال این موضوع بروند هر کاری که حکومت برای جلوگیری از این برنامه بکند کمابیش انعکاس خبری خواهد داشت و وقتی که  بیاید همه ارتباطات را با خارج قطع کند و یا اقداماتی از قبیل دادن اخطار به مردم را انجام دهد، باز هم نامشروع بودن خود را به طریق دیگری ثابت کرده است.
 اهمیت این موضوع: اگر مردم ما موضوع ایران فروشی را جدی بگیرند وبخواهند از ان جلوگیری شود، تنها راهکاری که میتواند رسما به جهان ثابت کند که این حکومت نماینده مردم ایران نیست شاید همین راهکار پیشنهادی باشد. اگر این برنامه مجدانه و به گونه فراگیری انجام شود انگاه یکباره بسیاری از چالش های پیش روی ما حل میشود. مثلا اپوزیسون حافظ منافع ایران در خارج چنان قدرتی پیدا خواهد کرد که میتواند به  کشور های سودجویی مانند چین وروسیه اخطار موثر دهد. چنانچه شرایط مناسب بود مثلا اقای رامنی در امریکا رئیس جمهور شده بود، اپوزیسیون خارج میتواند برای براندازی ج.ا با امریکا وارد همکاری موثر شود. حتی  مسئله وتوی چین و روسیه در سازمان ملل متحد میتواند بی اهمیت شود. زیرا زمانی که نماینده واقعی مردم ایران از جامعه دمکرات بینالمللی تقاضای پشتیبانی نظامی انسان دوستانه بکند دیگر روسیه و چین هم باید خفه شوند.  اپوزیسیون برانداز میتواند اقدامات قضایی بین المللی بر علیه ج.ا انجام داده و شاید درامد نفت را از چنگش دراود. میتواند اموال سردمداران دزد ج.ا را ردیابی کرده و به نفع مردم ایران مصادره کند و ده ها و صدها کارهای ریز و درشت دیگری که در جهت منافع مردم ایران و بر علیه ج.ا میتواند انجام دهد.
 انتخابات در خارج هم که خیلی ساده تر به روشی قابل قبول میتواند  انجام شده و انگاه یک سازمان نماینده قانونی و رسمی کل مردم ایران شکل گرفته و کار خود را با داشتن وزن و شکوهی که شایسته مردم ایران است اغاز کند. البته انتخابات ایرانیان خارج میتواند حتی جلوتر از رسیدن این برنامه ارسال کپی و دادن وکالت انجام شود و به دنبال ان این برنامه به انجام برسد که ان موقع دیگر به معنی تایید صد در صد انتخابات هم میهنان  مقیم خارج خواهد بود.

۱۳۹۱ اردیبهشت ۱۲, سه‌شنبه

تنها نوع تظاهرات موثری که در شرایط کنونی میتوان انجام داد. (تظاهرات نیابتی)

این تظاهرات فقط میتوانند در کشورهای خارجی انجام شوند. میتوان به ان "تظاهرات نیابتی"  نام داد. از انجایی که حتی در کشورهای خارجی هم به دلایلی از قبیل : اطمینان نداشتن به نتیجه مفید تظاهرات؛ محتاط بودن ایرانیان مقیم خارج که میخواهند به ایران بازگردند از بیم انکه در صورت شرکت در تظاهرات خارج از کشور در فرودگاه ایران برایشان مشکل ایجاد شود؛ تصور اینکه رفتن به تظاهرات به زحمتش هم نمیارزد؛ احساس خوبی نداشتن از اینکه در معرض دید عمومی شهروندان کشورهای محل اقامتشان قرار بگیرند و و و.. ،، ایرانیان از شرکت در تظاهرات ضد ج.ا خودداری میکنند و اگر هم تعدادی شرکت بکنند تصویر اشتباهی از تعداد واقعی مخالفان ج.ا که اکثر مردم ایران هستند، به نمایش میگذارند،، باید چاره ای دیگر اندیشید.
 ما میدانیم که البته همیشه تعدادی از ایرانیان در هر شهر بزرگتر کشورهای خارجی هستند که حاضرند این خطرات را به جان بخرند و در هر صورت حاضر به انجام اینگونه تظاهراتی هستند. خوب این تعداد میتوانند به خیابانها بیایند و تظاهرات را انجام دهند اما این تظاهرات میتواند در یک حالت اثر بسیار بزرگی از خود باقی بگذارند و ان زمانی است که بتوان نشان داد که این عده نماینده هزاران ومیلیونها شهروند ایرانی دیگر هم هستند.
 برای نشان دادن این نیابت ونمایندگی میتوان از طریق اینترنت انجمن های مجازی "تظاهر کنندگان پشتیبان خانه نشین ویا غایب" را  ایجاد کرد.  بدین ترتیب که مانند پتیشن امضا کردن، شهروندان نام خود را در لیستهای مجازی تظاهرکنندگان پشتیبان وارد میکنند و زمانی که اعلام میشود تظاهراتی در جایی قرار است برگزار شود، این پشتیبانان در اینترنت اعلام میکنند که ما هم پشتیبان این تظاهرات میباشیم و اگر میتوانستیم در ان شرکت میکردیم. فرض کنید تظاهراتی برگزار میشود با 1000 نفر شرکت کننده ولی هر کدام نماینده 100 نفر دیگر است که واقعا با نام ونشان پشتیبانی خود را از طریق اینترنت از این تظاهرات اعلام کرده اند. تظاهر کنندگان هم پلاکاردهایی در دست دارند که روی ان نوشته شده من به نمایندگی از صد نفر دیگر هم تظاهرات میکنم. با این روش میتوان هر نوع تظاهراتی را انجام داد و اثر ان را صد وهزار برابر کرد.
پیشنهاد برای موضوع اولین تظاهرات از این نوع مثلا در لس انجلس: احمدی نژاد شارلاتان و دروغگو، ضد ایرانی است ونماینده مردم ایران نیست. شعارها: ما از یهودیان جهان برای نفی هولوکاست از سوی ا.ن معذرت میخواهیم. ما با بمباران تاسیسات اتمی و دیگر تاسیسات نظامی وغیرنظامی ایران مخالفیم اما از بمباران بیت خامنه ای و دفتر ریاست جمهوری و قرارگاه فرماندهان سپاه در صورت لزوم استقبال میکنیم. ما برای بمباران بیت خامنه ای و قرارگاه فرماندهان سپاه از امریکا و اسرائیل و یا هر کشور دیگر دوست مردم ایران بمب افکن اجاره میکنیم.